Primarul Ion Georgescu: ”Credeţi că PSD-ul, dacă vine la guvernare, este Samanta sau Arsenie Boca?”

Cum la Bucureşti a fost o săptămână fierbinte, cu negocieri intense pentru formarea Guvernului Ciucă, şi liderii politici din Argeş au fost angrenaţi în luptele care s-au purtat în Capitală. Cel mai spumos a fost primarul Ion Georgescu de la Mioveni care a vorbit, la un post local de televiziune, despre poziţia PSD-ului în raport cu intrarea la guvernare. În acelaşi ton, liderul PSD Argeş, Ion Mînzînă, a spus răspicat că PSD Argeş nu e de acord cu intrarea la guvernare. Asta în ciuda altor filiale din ţară ale PSD care visau deja ce ministere ar negocia ca să formeze Guvernul alături de PNL.

 

Antena 3 a dezvăluit faptul că PSD a cerut jumătate dintre ministere, pentru a intra la guvernare alături de PNL, într-un executiv condus de Nicolae Ciucă. E vorba de Ministerul Finanțelor Publice sau Ministerul Justiției, Ministerul Apărării, Fondurile Europene și Ministerul Sănătăţii.

 

Şi în timp ce social-democraţii umblau cu miloaga la PNL, în Argeş alta era viziunea. Declaraţia primarului de la Mioveni face toţi banii:

„Nu are ce să caute PSD-ul la guvernare! Cine a încurcat lucrurile, probabil că are şi cheia de rezolvare. Dacă ne aducem aminte, pe fiecare zi, un an de zile, în jurul orei 18.00, ieşea preşedintele României şi zicea: „PSD! PSD!”

Dacă l-a încurcat pe preşedinte un an de zile, ce să caute PSD-ul la guvernare? Să fie ţapul ispăşitor la tot ce au făcut neprofesioniştii preşedintelui? Credeţi că PSD-ul, dacă vine de mâine, în totalitatea lui, credeţi că este Samanta sau Arsenie Boca, dă cu busuiocul şi de mâine toată lumea întinereşte? Fuge virusul de PSD imediat?

Gândiţi-vă că sunt oameni bolnavi, sunt oameni acasă. Am înţeles că de multe ori, ambulanţele nu au unde să-i ducă. Vorbesc la nivel de România.

Preşedintele a spus de două săptămâni că statul a eşuat. De-mi tăiai mâna, de-mi tăiai capul, eu – președintele României – nu spuneam că statul a eșuat! Cum să spun, eu – conducătorul – că a eșuat Mioveniul? Păi, atunci, trebuie să-mi iau traista și să mă duc acasă!”, a declarat Georgescu, pentru ArgeşTV.

De asemenea, Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, a avut o declaraţie, prin care întreaga organizaţie şi-a exprimat poziţia faţă de intrarea la guvernare:

„Știu că sunt unii care spun acum că, de dragul României, ar trebui să intrăm la guvernare, dar PSD Argeș nu poate accepta să susținem această guvernare sau să intrăm la guvernare alături de oameni precum Iohannis, Cîțu și gașca lor de interlopi care controlează PNL. Nu am putea fi niciodată parteneri cu acești oameni care au decis ca milioane de români să fie văduviți de investiții, prin repartizarea ilegală a sumelor din rezerva națională aplaudacilor și susținătorilor acestei catastrofe naționale, Cîțu.

Nu putem accepta să adoptăm comportament de slugă perfectă la ordinele altora, pe care și l-au asumat acești indivizi care ar merita să primească fie un control medical de specialitate, fie unul de la Justiția independentă și profesionistă, dacă mai există în țara aceasta.

Cum își imaginează cineva că PSD Argeș ar putea fi de acord să uite tot și să meargă alături de acești cocoșați politici? Avem un singur mesaj pentru trântorul solemn de la Cotroceni: GHINION!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea