Deputatul Adrian Miuțescu dezminte informația că a fost audiat la DNA

 

#Miuțescu: „Singura informație reală este aceea că mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a ajuns în atenția oamenilor legii. Recent, acestuia i-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari.

Cu toate că în spațiul public a apărut informația că la sediul PNL Argeș ar fi descins miercuri, 3 noiembrie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție și că președintele organizației a fost audiat de procurori, deputatul Adrian Miuțescu dezminte informația.

"Dezmint informațiile potrivit cărora la sediul PNL Argeș ar fi descins procurorii Direcției Naționale Anticorupție sau că aș fi fost „luat” de procurorii anticorupție. Aceste informații sunt false! La fel de false și informațiile referitoare la așa-zisa audiere a mea de către procurorii DNA.

Singura informație reală este aceea că mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari. Deși am dubii asupra legalității acțiunii, nu m-am opus pentru că nu am nimic de ascuns. Singura informație pe care am primit-o este aceea că este vorba de o cercetare in rem, fără să mi se aducă la cunoștință că am vreo calitate în această cercetare.", a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea