Florin Călinescu, amintiri din 2008, pe vremea când era în PNL Argeş: „Am luat 13.000 de voturi şi a câştigat colegu’ cu 8000 de voturi”

Actorul Florin Călinescu are emisiune nouă la Prima TV, iar săptămâna trecută a rememorat cel mai frustrant moment din scurta sa carieră politică, chiar în faţa invitatului Marcel Ciolacu, liderul PSD. Comentând despre scoruri în politică, Florin Călinescu şi-a amintit eşecul de la alegerile parlamentare din 2008, când a candidat uninonimal din partea PNL Argeş.

„Singura mea candidatură în 2008, am luat 13.000 de voturi şi un alt coleg a luat 8000. Deci 13.000 – 8000, ATENŢIE! Şi în noaptea aia, matematica a fost aşa: ăla cu 8000 a ajuns senator, nu ăsta cu 13.000. Adică s-au luat 13.000 de voturi şi s-a completat, că era vot uninominal.”, a spus Călinescu.

De fapt, colegul care i-a luat locul în Parlament este actorul Mircea Diaconu. După episodul cu parlamentarele şi bani grei băgaţi în campania electorală, Florin Călinescu a fugit din PNL Argeş, mâncând pământul. Au urmat acuzaţii la TV atât din partea lui Călinescu la adresa organizaţiei judeţene a partidului şi a lui Mircea Diaconu, cât şi din partea şefului Miuţescu, rănit în amorul propriu că i-a adus în partid pe Călinescu şi Diaconu, dar a pierdut el însuşi mandatul de deputat.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea