Vacanţa de iarnă va fi mai scurtă pentru elevii de gimnaziu şi liceu!

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a anunţat că elevii de gimnaziu şi liceu se vor întoarce mai devreme la şcoală, după sărbătorile de iarnă. Practic vacanţa se va scurta cu o săptămână, pentru ca ministerul să poată păstra nemodificat calendarul examenelor naţionale.

"Acest lucru se poate face prin compensarea celor două săptămâni de vacanță cu o săptămână de vacanță pentru gimnaziu și liceu în perioada 3-10 ianuarie și cu o singură săptămână pentru cei din primar care vor veni la școală tot de pe 10 ianuarie.

 

Se va relua activitatea în semestrul doi și va continua până în 27 mai pentru clasa a XII-a, a XIII-a și 3 iunie pentru clasa a VIII-a, 10 iunie pentru toți ceilalți elevi.

 

Compensarea se face printr-o săptămână de vacanță în 3-10 ianuarie pentru elevii din gimnaziu și liceu, pentru a doua săptămână renunțându-se la săptămâna Școala Altfel, iar pentru elevii din învățământul primar se va renunța doar la Școala Altfel.

Astfel, elevii vor intra în vacanță pe 23 decembrie și vor reveni la școală în 3 ianuarie – cei de gimnaziu și liceu, și în 10 ianuarie - clasele 0-4", a explicat Sorin Cîmpeanu., pentru Antena 3.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea