Lucrările de modernizare continuă în Bradu

În localitatea Bradu continuă proiectele de modernizare. Infrastructura reprezintă o prioritate pentru administrația locală, condusă de primarul Dan Stroe și viceprimarul Gheorghe Negoi.

Astfel, în această perioadă se lucrează în ritm alert la proiectul „Realizarea unui zid de sprijin perimetral lacului Panduri”. S-a semnat contractul pentru „Modernizare drum local Aleea Neajlov – Dreptății”, iar în perioada următoare urmează semnarea unui contract pentru obiectivul „Amenajare trotuar pe strada Principală km 6+280 – 7 + 110 (strada Preot GH. Ionescu –CAP)”.

 

„Am semnat contractul. Au început lucrările de modernizare a străzii Dreptății și  în continuare cu strada Aleea Neajlov, unde lucrările  vor consta în introducere  canalizare pluvială pentru preluarea apelor de ploi și în asfaltare. Urmează să semnăm contractul pentru executarea trotuarului pe strada Principală, de la strada Preot Gh. Ionescu, până la fostul CAP, în Bradu de Jos. Până la sfârșitul lunii noiembrie eu zic că va fi finalizată. Sunt în procedură de licitație strada Fântânii din Geamăna -canalizare pluvială și asfaltare, strada ce face legătura între drumul județean și strada Busuioc în Geamăna, introducere canalizare pluvială pe strada CET-ului, de la intersecție  cu strada Buna Vestire și până la cimitir, asfaltarea străzii Ghiocelului. Aceste lucrări vrem să le finalizăm până la sfâtșitul acestui an, dacă ne lasă timpul”, a precizat primarul Dan Stroe.

 

Mai multe lucrări au fost finalizate

În Bradu au fost finalizate mai multe lucrări importante. Recent, au fost duse la bun sfârșit lucrările de amenajare a străzii Câmpului și a străzii Căliman.  De asemenea, s-a finalizat lucrarea de pe strada Dâmbovnic, de amenajare a unui canal de mari dimensiuni pentru diminuarea riscurilor de inundații, care prevedea ziduri de sprijin și alte construcții speciale.

„Strada Câmpului și strada Căliman au fost asfaltate. De asemenea, s-a finalizat lucrarea la Dâmbovnic. S-a terminat de betonat canalul din zonă. Acolo au fost turnate și podețurile pentru accesul în gospodării, vorbim de cinci podețe”, a precizat primarul Dănuț Stroe.

S-a făcut recepția și la lucrarea de forare a unui puț de mare adâncime pentru furnizarea apei potabile în zona lacului Ilma.

„S-au terminat și lucrările de la izvorul de la Ilma. Am făcut recepția lucrării. Urmează să fie placată partea de cișmea. Executantul a făcut și probă la apă. Am stat sub tensiune pentru că am crezut că va fi apa ca cea de la Geamănă, cu concentrația peste normă a amoniului. Vă aduc aminte că la Geamăna, pentru ca apa să fie bună de consum, am fost nevoiți să construim o cameră tehnică în care am montat două instalații, de osmoză și de clorinare pentru tratarea apei. Aici nu mai este nevoie pentru că este apa foarte bună. Urmează branșarea la rețeaua electică. Cu ocazia unei sărbători religioase o să și-l sfințim.”, a mai adăugat edilul.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea