Adrian Miuţescu joacă tare! Ce urmează după DNA şi demisia din grupul parlamentar PNL?

Ne întrebam, în urmă cu câteva săptămâni, dacă există viaţă după Congres pentru Adrian Miuţescu? Victoria lui Cîţu era previzibilă, iar căderea lui Orban cu toată oastea lui, era – de asemenea – un fapt pe care mulţi în anticipau. Ca la domino, au picat şi Miuţescu şi ai lui, iar vestea că şeful PNL Argeş a demisionat din grpul parlamentar PNL nu a surprins pe nimeni. Deja se făceau pariuri referitoare la data când va anunţa deputatul că-l va urma pe Orban în grupul de neafiliaţi politic. Însă toată această scenă melodramatică s-a desfăşurat într-un context deloc favorabil liderului PNL. Nu mai e o surpriză că Miuţescu a fost vizitat de DNA, deci vă daţi seama că e groasă!

 

Din declaraţiile lui Miuţescu, acesta a predat la DNA telefonul personal şi i s-a comunicat că se efectuează o cercetare în rem. Nu speculăm pe lângă subiect, aşteptăm şi noi alte informaţii pe acest caz. Dar ne miroase a răzbunare politică şi iarăşi se confirmă ceea ce am scris în repetate rânduri, că Miuţescu a tras lozul cel necâştigător când a decis să-l susţină pe Orban la Congres. Vezi cazul Radu Perianu, care a ajuns prefect de Argeş pentru că l-a susţinut pe Cîţu şi echipa sa.

 

Apoi a venit demisia lui Adrian Miuţescu din grupul parlamentar PNL, un act de curaj, după cum spun mulţi. Practic noi credem că, la ora asta, Miuţescu nu mai are nimic de pierdut. E în cădere liberă, deci se pune problema dacă mai scapă sau se izbeşte puternic de caldarâm.

„Mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înțeles corect și să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar și pentru colegii din teritoriu, de la aleși locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal.

Voi apăra în continuare interesele argeșenilor în Parlamentul României și mă voi bate pentru proiectele Argeșului, care au fost prioritizate și demarate în forță în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 și sper ca, în ceasul al XII-lea, rațiunea să învingă și noua conducere a Partidului Național Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile și problemele reale ale românilor", a anunţat Miuţescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea