Alte trei străzi vor fi asfaltate, pentru prima dată, în Pitești!

Pe 11 noiembrie, Primăria Municipiului Pitești a predat amplasamentele către constructori pentru asfaltarea și modernizarea a trei străzi de pământ, perioada de finalizare a lucrărilor fiind prima jumătate a anului 2022.

Străzile vizate de acest demers sunt următoarele:

 

• Strada Profesor Nicolae Brânzeu – asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare), pe o lungime de 351,5 m. Lucrările în valoare de 810.164,32 lei fără TVA vor fi realizate de către constructorul CTLA  - Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

 

• Strada Profesor Ion Angelescu – asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 767 m. Constructorul care va realiza lucrarea în valoare de 1.311.473,46 lei fără TVA este S.C. Selca S.A.

• Strada Amurgului - asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 408 m. Valoarea lucrării ce urmează a fi realizată de către constructorul CTLA  - Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L este de 625.593,72 lei fără TVA.

Aceste trei lucrări de modernizare a unor străzi se adaugă celei finalizate în luna august a anului curent, asfaltarea și modernizarea străzii Dumitru Brătianu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea