Padocuri noi pentru animalele din adăpostul Mioveni

Cu sprijinul asociației „Pfotenhilfe Karlsruhe und Umgebung e. V.” vor începe lucrările la construirea a încă 9 padocuri pentru animalele aflate în adăpostul orașului Mioveni, dar și o zonă de primire pentru desfășurarea activității de adopție și primirea câinilor aduși din teritoriu.

„Condițiile de trai pentru cele peste 500 de patrupede aflate în grija noastră au fost mult îmbunătățite în ultimii ani, aceștia fiind mutați în padocuri mai spațioase. Autoritățile publice locale se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, ci și prin

promovarea adopțiilor și desfășurarea de campanii de informare cu privire la importanța sterilizării și la obligațiile morale și legale pe care le avem față de prietenii necuvântători. Vă așteptăm și pe pagina adăpostului nostru pentru a fi la curent cu acțiunile pe care le desfășurăm, precum și pentru a ne sprijini în demersul nostru de a găsi stăpâni pentru câinii de acolo”, informează SEDC Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea