Aleşii PNL-USR din CL Piteşti au început cu stângu’. Dezbaterea publică pentru oportunitatea construcţiei spitalului municipal a fost amânată!

Consilierii locali de dreapta din Consiliul Local Piteşti au anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor organiza o dezbatere publică privind oportunitatea construirii unui spital municipal în Piteşti.

Tema de campanie a liberalului Sorin Apostoliceanu va intra în lumina reflectoarelor, iar aleşii PNL şi USR aranjaseră un eveniment public pe data de 17 noiembrie, invitaseră lumea bună din Argeş la Filarmonica Piteşti pentru a discuta despre cât de necesar este şi cum s-ar putea construi un spital municipal. 

Şi cum USR-ştii şi liberalii din Consiliul Local sunt de departe foarte competenţi (că de aproape veţi vedea că nu strălucesc precum se laudă) au amânat dezbaterea publică.

„Din cauze obiective, care țin de programul primarului şi al viceprimarului Gelu Tofan, ne vedem nevoiți sa mutăm dezbaterea publică pentru data de marți 7 decembrie începand cu ora 15:00”, au anunţat consilierii de dreapta pe pagina lor de socializare. Adică băieţii ăştia deştepţi au pregătit evenimentul, au invitat specialişti – de vreme ce au anunţat că vor fi prezenţi directori de spital din Pitești, Sindicatul Sanitas, Colegiul Medicilor din Argeș, medici de familie, reprezentanți ai Prefecturii Argeș, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, reprezentanți ai Consiliului Local Pitești, reprezentanți ai societății civile, Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Medici renumiți, Reprezentanți ai Asociațiilor Pacientilor din Argeș – apoi au constatat că primarul Cristian Gentea şi vicele Gelu Tofan nu pot participa, că au alt program.

Dar nu era firesc să-i întrebe pe primar şi pe viceprimar dacă pot participa, apoi să lanseze alte invitaţii şi să anunţe evenimentul? Sau probabil că Gentea e considerat cantitate neglijabilă, pentru că nu s-a arătat deloc încântat construirii unui spital la Piteşti, invocând cheltuieli uriaşe de funcţionare şi imposibilitatea de a susţine de la bugetul local.

Dar lăsaţi! E bine aşa... Dacă aleşii PNL şi USR vor construi spitalul cu acelaşi profesionalism cu care organizează dezbaterea publică, ne-am scos!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea