Deşi a dezertat din grupul parlamentar al PNL, Miuţescu zice că vrea la guvernare cu USR!

# Adriane, ciocu’ mic! Tu nu mai eşti la putere!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia sa din grupul parlamentar al PNL, că preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a emis pretenţii referitoare la constituirea unui nou guvern. Deşi nu mai are legitimitatea de a cere o coaliţie sau alta, Miuţescu are încă tupeu. S-a atârnat de gâtul lui Orban, s-a lepădat de Cîţu şi deci ar trebui să stea în banca lui. Acolo, la căldurică în sânul lui Sică. Dar nu, lui Miuţescu îi place adrenalina şi cere ca PNL să intre la guvernare cu USR, nu cu PSD.

“Suntem consecvenți și considerăm că cea mai bună soluție este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR și continuarea reformelor promise în campania electorală. O alianță cu PSD ar reprezenta o palmă dată electoratului nostru, care a votat pentru dezvoltarea României și modernizarea instituțiilor statului. Pentru noi sunt importante proiectele Argeșului, care trebuie continuate și duse la bun sfârșit. De aceea considerăm că cea mai bună soluție pentru județ și pentru țară este o guvernare alături de cei de la USR, care să respecte votul dat de români la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020”, a anunţat încă președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, pe pagina sa de Facebook.

 

P.S.: Domnule Adrian Miuţescu bag de seamă că vă cam place shaorma aia cu de toate. Practic, după ce v-aţi alăturat neafiliaţilor lui Orban, aţi decis să nu mai susţineţi proiectele PNL. Iar acum veniţi cu texte, pentru a sensibiliza electoratul din Argeş, căruia i-aţi promis câte-n lună şi-n stele. Ce să vezi? Din noua postură, Miuţescu nu mai poate face nimic pentru Argeş. Nu că s-ar fi cocoşat muncind până acum.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea