Ionuţ Moşteanu suspină pe toate canalele! ADIO, guvernare!

Săptămână neagră pentru USR! În urmă cu câteva luni băieţii erau pe cai mari, la guvernare. Conduceau ministere, aveau bani mulţi pe mână, hotărau soarta românilor şi nici nu visau că vor pica din vârful piramidei. Au ieşit de la guvernare, apoi au sperat să revină şi mai puternici, într-un executiv condus de Dacian Cioloş. Ba chiar Ionuţ Moşteanu al nostru prinsese ceva curaj că-l nominalizase partidu’ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării. Şi să vezi ghinion, că nu le-a ieşit nici asta! Acum, când PNL-ul negociază cu PSD-ul, USR-iştii se zgârie pe ochi. Au avut ciolanu’ în braţe şi l-au scăpat printre orgolii. Acum, deputatul argeşean Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, suspină pe la toate televiziunile, de ciudă că se abonează PSD-ul la bucăţica aia bună.

”În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoția alături de PSD.

 

O mână de lideri PNL împinși de la spate de Klaus Iohannis au ales să trădeze votul primit acum un an. Pentru a-și păstra privilegiile lor, au ales să răpească șansa istorică la modernizare pe care România o avea printr-o guvernare de centru-dreapta.

După ce am înghețat în stradă la OUG 13 cu sutele de mii, suntem aproape să vedem din nou justiția pe mâna PSD.

USR s-a luptat 4 ani, din Parlament și din stradă, împotriva PSD. Din opoziție am reușit să-i blocăm. De la Guvernare am luptat pentru a pune România pe o direcție reformistă, în care profesioniștii își găsesc locul în administrație, iar înțelegerile pe sub masă nu își mai au locul.

Nu am cedat și nu vom ceda presiunilor. Minciuna are picioare scurte și românii nu îi vor uita pe cei ce i-au mințit.

Lupta USR merge mai departe”, a scris Ionuț Moșteanu, pe pagina sa de Facebook.

Trecând peste demagogie, îi reamintim lui Moşteanu că USR a fost la guvernare, dar n-a rezistat. Nu că liberalii ar fi cruci de închinat, dar USR-iştii s-au dovedit necopţi pentru răspunderea uriaşă de a guverna o ţară, fie ea şi România.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea