Un singur candidat admis la concursul pentru șefia Poliției Argeș

 

Doi candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Unul dintre dosarele depuse a fost invalidat pe motivul că nu ar fi fost complet.

Conform Poliției Române „dosarul de recrutare depus nu conține toate documentele solicitate în anunțși prevăzute de Ordinul M.A.I. nr. 140/2016”

Numele celor doi candidați înscriși la concurs au fost publicate în format anonimizat. Conform surselor noastre cei doi candidați au fost comisarul şef Marian Badea, actual inspector şef interimar, şi comisarul şef Mihai Neagoe, fost inspector șef la IPJ Argeș.

În urma analizării dosarelor, doar cel al lui Marian Badea ar fi fost validat. Astfel, comisarul șef Marian Badea este singurul care participă la următoarea etapă a concursului. Pe data de 29 noiembrie va avea loc evaluarea psihologică la sediul Centrului de Psihosociologie din Bucureşti.

 

„În atenția candidaților înscriși la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea funcţiilor vacante de:

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș;

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița;

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Vă aducem la cunoștință faptul că evaluarea psihologică se va susţine în data de 29.11.2021, ora 8:00, la sediul Centrului de Psihosociologie din Bucureşti, strada Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2.

Candidaţii se vor prezenta la data şi ora stabilită și vor avea asupra lor documentul de identitate valabil (C.I./paşaport), 2 pixuri de culoare albastră, precum și certificatul verde printat / dovada testului negativ RT-PCR / antigen. Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la Direcţia Management Resurse Umane din I.G.P.R. în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă de către candidați a rezultatului, urmând a fi înaintate, de îndată, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.

Candidaţii pentru care a fost emis un aviz psihologic (apt/inapt), aflat în perioada de valabilitate de 6 luni, ca urmare a evaluării psihologice pe care au susţinut-o pentru acelaşi scop, respectiv în cadrul altor proceduri de concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere, nu pot participa la o nouă evaluare, potrivit prevederilor incidente. Pentru aceştia se va solicita, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, verificarea în baza de date şi emiterea unui duplicat al avizului valabil, care va fi valorificat în procedura de concurs, la validarea candidaturilor.

Candidaţii sunt obligaţi să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea