Primarul Ion Dumitru: „Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători”

# Ducele de Albota promite dezvăluiri importante

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a abordat pe pagina sa de Facebook un subiect care devine sensibil, sub presiunea unor nume care par pregătite de război.

Vorbim de Asociaţia Comunelor din România, pe care Ion Dumitru o conduce la nivel de Argeş şi pe care unii şi alţii au luat-o la ochi. Reacţia edilului de la Albota prevesteşte dezvăluiri interesante:

„Asociația Comunelor a fost înființată în anul 1997 în județul Argeș. A militat și a sprijinit primăriile în toată această perioadă. La nivelul județelor s-au înființat servicii de Audit și Urbanism pentru a veni în sprijinul autorităților locale. Auditarea activităților din primării este o responsabilitate foarte serioasă! Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare la adresa asociației și a acestui serviciu, voi cere Ministerului Finanțelor să efectueze controale, să stabilim dacă se poate pune semnul egal între formația asociației și a lui ……. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători, veți citi tot aici !”, a scris Ion Dumitru, pe contul său de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea