Primarul Ion Dumitru: „Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători”

# Ducele de Albota promite dezvăluiri importante

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a abordat pe pagina sa de Facebook un subiect care devine sensibil, sub presiunea unor nume care par pregătite de război.

Vorbim de Asociaţia Comunelor din România, pe care Ion Dumitru o conduce la nivel de Argeş şi pe care unii şi alţii au luat-o la ochi. Reacţia edilului de la Albota prevesteşte dezvăluiri interesante:

„Asociația Comunelor a fost înființată în anul 1997 în județul Argeș. A militat și a sprijinit primăriile în toată această perioadă. La nivelul județelor s-au înființat servicii de Audit și Urbanism pentru a veni în sprijinul autorităților locale. Auditarea activităților din primării este o responsabilitate foarte serioasă! Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare la adresa asociației și a acestui serviciu, voi cere Ministerului Finanțelor să efectueze controale, să stabilim dacă se poate pune semnul egal între formația asociației și a lui ……. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători, veți citi tot aici !”, a scris Ion Dumitru, pe contul său de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea