”Brâncuși, mon amour!” deschide Festivalul Teatrului de Studio InterFest Pitești, ediția a XXV-a

Duminică, 28 noiembrie 2021, ora 19.00, pe scena TeatruluiAlexandru Davila Pitești, va fi prezentată premiera spectacolului multimedia Brâncuși, mon amour!, autor Claudia Motea, regia artistică Alina Hiristea care va deschide Festivalul Internațional al Teatrului de Studio InterFest Pitești, 2021, ediția a XXV-a, o ediție aniversară.

Brâncuși, mon amour! este un spectacol multimedia care explorează viața și opera brâncușiană, ni le arată pe cele nouă iubite ale lui Brâncuși care i-au inspirat capodoperele, și este fascinant pentru că ne oferă o perspectivă inedită asupra creativității sale unice, iar actrița româno-canadiană și autoarea piesei, Claudia Motea reușește deosebita performanță de a întrupa personalități foarte diverse pentru fiecare din cele nouă personaje.

 

O vastă paletă de personalități și atitudini, care intră în relație cu alter-ego-ul lui Brâncuși, artistul și muzicianul Felix Goldbach, ale cărei intervenții muzicale, în principal la saxofon și clarinet, creează și susțin atmosfera intimă a atelierului, avându-l în centrul său pe însuși Zeul Brâncuși.

Regia, scenografia și ilustrația muzicală sunt semnate de Alina Hiristea, videoproiecțiile sunt realizate de Dan Ciupureanu, costumele Claudia Motea, iar vocea aparține actorului Mihai Nițu.

Premiera va fi urmată în aceeași zi de lansarea cărții Brâncuși, mon amour!, tradusă și publicată în cinci limbi de circulație internațională, apărută recent la Editura Creator alias Libris.

Spectacolul Brâncuși, mon amour! este o coproducție româno-suedeză, iar partenerii implicați în realizarea acestui spectacol sunt Consiliul Județean Argeș prin Teatrul Alexandru Davila Pitești, Editura Creator, International Artiscan, Centrul UNESCO ”Mihai Eminescu” București, Kultura fără Frontiere (Suedia), Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Durata spectacolului este de 75 de minute, iar biletele vor fi puse în vânzare prin intermediul plaformei www.mystage.ro și la Agenția de bilete a Teatrului Alexandru Davila Pitești (tel: 0248/636.793), cu prețul de 30 de lei. Vă așteptăm la o seară de excepție, să omagiem împreună memoria marelui artist, Constantin Brâncuși!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea