În comuna Bradu continuă înscrierea pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei

Din luna noiembrie, Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bradu a preluat dosarele însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, pentru perioada sezonului rece noiembrie 2021 – martie 2022. Ajutorul se acordă pentru consumatorii de energie termică în sistem centralizat, energie electrică, gaze naturale și lemne, cărbuni, combustibili petrolieri. Se acordă numai pentru un singur sistem de încălzire, acesta fiind cel principal utilizat.

Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt: până pe data de 20 a fiecărei  luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă. Cererile se depun la Compartimentul de Asistență Socială - Primăria Bradu, de luni până joi între orele 8:30 - 13:00 și vineri, între orele 9:00 - 12:00. Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse electronic la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Pentru orice nelămuriri sunați la numerele de telefon: 0248279412 interior 205 sau 0762009989.

 

Titularii ajutoarelor pentru încălzirea locuinței sunt obligați să comunice orice modificare intervenită în componența familiei și a veniturilor acesteia în termen de 5 zile de la data modificării. Modificările sau, după caz, încetarea dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinței se fac începând cu luna următoare celei în care au intervenit.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea