Invizibilul viceprimar Mihai Mihăilescu pleacă acasă?

Luna decembrie se anunţă plină de surprize. Cu Guvern PNL-PSD la butoane, urmează schimbări importante în teritoriu. În Piteşti vom asista la rocade interesante, chiar în cele mai râvnite funcţii publice, acelea de viceprimari. Liberalul Gelu Tofan pleacă garantat, dar aceeaşi soartă o va avea şi Mihai Mihăilescu (USR), doar că din alte motive. Cum USR-ul nu mai este la guvernare, nici Mihăiţă nu mai are susţinere în Consiliul Local Piteşti.

Mihai Mihăilescu a ajuns viceprimar la Piteşti, fiind puternic susţinut de USR. L-au recomandat vocea şi talentul, că alte calităţi n-am găsit în persoana sa. Bun la lipit afişe, la dat telefoane, obedient şi cu totul neinteresant, Mihăilescu este cel mai invizibil viceprimar al Piteştiului.

E ca pe vremea vicelui Laurenţiu Zidaru, când toţi se întrebau cum o fi aterizat pe scaunul de viceprimar al Piteştiului, un pafarist, care o arde în gafe şi zero competenţe. Exact asta e situaţia lui Mihăilescu. Omul poartă pe umeri o povară mai mare decât poate duce, iar asta s-a văzut din prima zi de mandat, un mandat care se va sfârşi în cel mai scurt timp.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea