Parohia Sf. Ierarh Nicolae (Turculești-Călinești) – apel pentru a dărui și dobândi fericire

Campanie de suflet la Călinești, în parohia din Turculești. Se face apel pentru dăruirea și dobândirea de fericire. Ce poate fi mai frumos?

”Acum, în apropierea sărbătorilor deschideți-vă sufletele și în fața celor nevoiași, care au nevoie să simtă căldura și aroma Crăciunului. Alături de voluntarii noștri ne-am propus ca în 2021să aducem zâmbetul pe buzele a aproximativ 300 de copii și vârstnici. Pentru a face asta avem nevoie de ajutorul vostru, al tuturor.

Puneți într-o cutie (poate fi și de pantofi) ceea ce doriți să le dăruiți acestor persoane, ca si cum doriți sa primiți d-voastra. Sunt binevenite alimentele neperisabile, produsele de igienă personală, rechizite, hainele (în stare bună), jucării și dulciuri. Vă rugăm să nu puneți fructe în pachete, deoarece s-ar putea altera până vor ajunge la destinatar sau haine rupte or jucării deteriorate.

Pachetele pot fi aduse zilnic între orele 16 și 17 la Parohia Turculesti.

Lucrurile din cutie trebuie sortate dupa sex și varstă și totodată sa va lăsați și numărul de telefon.

Prin actul de dăruire vom dobândi fericire, împlinire sufletească din zâmbetul și ochii calzi ai celui care care a primit de la noi ceea ce avea nevoie. Nu dăruiți pentru laude, recunoaștere, statut, pentru că acestea cel mai probabil nu vor veni. Dăruiți doar atunci când inima voastră simte, dăruiți o vorbă, un zâmbet, alinare, și o secundă poate fi prețioasă să poată schimba viața. Avem convingerea că implicarea copiilor și voluntarilor în derularea acestor acțiuni, este o etapă importantă în formarea caracterului copiilor și tinerilor deopotrivă, prin conștientizarea faptului că spiritul Crăciunului ne învață să niciodată Căciunul nu va ține cont de diferențe de vârstă, statut social, naționalitate etc.”, a transmis Parohia Sf. Ierarh Nicolae (Turculești-Călinești).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea