Gimnastele din Bradu - rezultate extraordinare la Trofeul Balcanic

La începutul lunii noiembrie, sportivele de la Gymnastic Star, din cadrul Clubului Sportiv Real Bradu, au participat la Trofeul Balcanic Femi Sport 2021 cu 29 de coregrafii.

Micuțele gimnaste au obținut zecii de premii: unsprezece locuri 1, douăsprezece locuri 2,  patru locuri 3 la categoria solo și duo, respectiv două locuri 1 și două locuri 2 la formație și minigrup.

În urma rezultatelor obținute au fost aduse în Bradu și două trofee balcanice: trofeul pentru cel mai bun solo la Acrobatic Dance Show – obținut de sportiva Ionete Teodora și trofeul pentru formație.

„În perioada 7-8 noiembrie, Gymnastic Star a participat la Trofeul Balcanic Femi Sport 2021 cu 31 de numere. Au participat 13 fete. Competiția a fost ca obicei puternică, concurenți extrem de bine pregătiți atât din România cât și din afară. Am obținut 11 locuri 1, 12 locuri 2 și 4 locuri 3 la categoria solo si duo și 2 locuri 1 și 2 locuri 2 la formație și minigrup.

Am adus în Bradu două Trofee Balcanice- Trofeul Balcanic pentru cel mai bun solo la Acrobatic Dance Show cu nota 9,58 - Ionete Teodora, iar la formație cu nota 9,16 . Trofeul Balcanic la formație extinsă a fost obținut de Bulgaria. Diferența față de anii anteriori a fost aceea că am concurat cu sportivi de performanță de la cluburi importante, inclusiv antrenori care de altfel au câștigat și premii importante. Ce pot spune este că sunt mândră tare de voi! Mulțumim, Daniel Ionescu pentru tot efortul depus! Iar fetițelor, respect pentru munca depusă, rezultatele se văd.”, precizează Cristina Ionete, coordonator al secției de gimnastică și director al Căminului Cultural Bradu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea