Au fost încheiate mai multe contracte de investiții în Bradu

Continuă proiectele de modernizare în comuna Bradu. Infrastructura reprezintă o prioritate pentru administrația locală, condusă de primarul Dan Stroe și viceprimarul Gheorghe Negoi. În această perioadă se lucrează intens la modernizarea străzii Dreptății cu strada Aleea Neajlov, unde lucrările  vor consta și în introducere  canalizare pluvială. De asemenea, în luna noiembrie s-au încheiat următoarele contracte: privind execuția lucrării „Canalizare pluvială strada CET-ului”; privind „Amenajare trotuar pe strada Principală km 6+280 – km 7+110 (strada Preot Gh. Ionescu – C.A.P.) și contractul privind

execuția lucrării pentru obiectivul „Modernizare drum de legătură între strada Geamăna și strada Valea Gemenii”. Până la sfârșitul anului 2021, se vor încheia contractele următoarele: „Modernizare drum local strada Ghioceilor” și „Asfaltare drum de legătură strada Principală-strada Busuioc”.

 

S-au îndreptat toate drumurile pietruite din comună

De asemenea, în această perioadă în comuna Bradu se lucrează intens la drumurile de piatră. S-a intervenit cu autogreder și cilindru compactor pe toate drumurile pietruite din localitate pentru ca ele să fie pregătite pentru perioada de iarnă. Drumurile au fost îndreptate, iar acolo unde a fost nevoie s-a completat cu piatră.

„În urma ploilor, drumurile s-au deteriorat. Am intervenit cu greder și cu compactor pe toate drumurile pietruite”, a precizat primarul Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea