Din ciclul: Adriane nici nu ştii, cât de mic începi să fii! Miuţescu a renunţat la prestigiul Brătienilor, pentru loialitatea faţă de Orban

Vi-l mai amintiţi pe Ludovic Orban, cu ani în urmă, dansând la o petrecere, ca un cocalar? Îmbrăcat cu un tricou roşu, fostul lider al PNL, fostul premier al României şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a rupt în figuri la un bairam, iar imaginile au ajuns virale atât la TV cât şi în online. Acum imaginaţi-vă familia Brătianu. Prestigioasă, făuritoarea României mari prin acţiunile lui Ion I.C. Brătianu, cu un cuvânt greu în politica vremii. S-au scris cărţi întregi despre Brătieni, iar paginile de istorie îi creionează cu cele mai alese cuvinte.

Între timp, apare în scenă Adrian Miuţescu, fost lider al PNL Argeş, cercetat de DNA, chipurile un urmaş al Brătienilor şi fanul cel mai înfocat al lui Ludovic Orban!

 

A venit sfârşitul politic pentru Adrian Miuţescu! E adevărat ceea ce spuneam prin vară, că Miuţescu – atunci liderul PNL Argeş – a tras lozul cel necâştigător când a decis să meargă pe mâna lui Ludovic Orban la Congresul PNL din 25 septembrie. Cu alte cuvinte, Miuţescu a luat lozul necâștigător, căci Orban a pierdut alegerile, iar tovarăşul de la Argeş a picat în cap.

Săptămâna trecută, Adrian Miuţescu a demisionat din PNL alături de alţi 16 liberali şi de însuşi Ludovic Orban. Cică pe motiv de principii. Aşa se spune mai nou când demisionezi după ce ai pierdut puterea. Altfel Miuţescu n-o duce bine deloc. La o zi după demisie, DNA a cerut Parlamentului încuviinţarea urmăririi penale pe numele său. A căzut din lac în puţ, iar luminiţa de la capătul tunelului nu se zăreşte deloc.

Iar acum parcă ne amintim discursurile siropoase ale lui Miuţescu despre istoria PNL, familia Brătianu şi România de azi sub deviza: „Prin noi înşine”. Paradoxal, Miuţescu n-a picat prin sine însuşi, ci chiar prin Ludovic Orban care i-a promis putere şi l-a lăsat în fundul gol: afară din PNL, la mâna DNA, într-un viitor mic şi negru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea