Sorin Grindeanu: ”Valea Oltului de la Pitești la Sibiu este un calvar”

Sorin Grindeanu a preluat mandatul de ministru al Transporturilor. Social-democratul a vorbit la audierile din comisiile de specialitate despre planurile pe care le are ca şef al transporturilor. A aruncat ceva săgeţi otrăvite spre predecesorii săi şi a vorbit şi despre Valea Oltului, de la Pitești la Sibiu...

”România se află la un punct de cotitură. România are nevoie de un salt de dezvoltare în infrastructura de transport. Realizez nevoia de a avea un trafic decent. Valea Oltului de la Pitești la Sibiu este un calvar” a afirmat Sorin Grindeanu, potrivit Stiripesurse.ro.

„S-au cheltuit în aceşti ani zeci, dacă nu sute de milioane de euro, pentru hărţi, studii, desene, carioci etc., iar rezultatul îl vedem cu toţii. Nu vreau să îmi iau angajamente măreţe în faţa dumneavoastră pentru că nu cred că este potrivit să fac acest lucru, dar vreau să îmi iau un angajament cât se poate de clar şi care cred că era datoria, poate, a celor dinainte: cu acest plan investiţional să vin în faţa dvs. până la sfârşitul anului, înainte de a avea Hotărârea de Guvern, şi să îl discutăm. Este un program extrem de serios, care cred că trebuie discutat în aceste comisii", a mai spus Grindeanu, potrivit Hotnews.ro.

 

Neacșu Elena-Andreea


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea