Șeful PSD Argeș îi caracterizează pe primii doi oameni din stat: „Marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”

Parlamentul s-a reunit, miercuri, 24 noiembrie, într-o ședință solemnă consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Iohannis și Cîțu au fost marii absenți de la această întâlnire. Chiar dacă Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament, în Argeș pesediștii continuă să îi critice și să îi ia la mișto pe liberali. Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, îi consideră pe primii doi oameni din stat „marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”.

”S-au adunat ieri ( 24 noiembrie n. red.) mai toți reprezentanții instituțiilor centrale din țara aceasta, capii bisericilor și oaspeți străini într-o ședință solemnă a  Parlamentului dedicată Zilei de 1 Decembrie. Au lipsit însă două persoane. Conform Constituției, primul și al doilea om din stat. Adică  președintele României și  președintele Senatului, ieri pe vremea aceasta încă premier, chiar dacă era demis. Realmente însă, nu știu de ce vreun parlamentar din țara asta, care încă nu este una prezidențială, mai avea vreo așteptare de la marele leneș de la Cotroceni și de la păpușica lui de partid.

Demnitate, onoare, patriotism, unire, eroi... Principii pierdute printre circuitele întrerupte ale robotului de la Cotroceni. Poate că ne-am obișnuit noi ca acești doi indivizi să arunce cu plăcuța suedeză prin țară, să nu dea doi bani pe valorile României și să vândă țara asta la preț de dumping în toată Europa, dar cred că şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti au făcut ochii cât cepele când au văzut cine lipsea de la o asemenea ședință.

Noroc însă că majoritatea dintre ei nu sunt la prima experiență și au înțeles că Iohannis preferă să nu fie prezent la o adunare dacă nu este singurul care primește osanale. Și-au amintit probabil cum, în 2020, armata a defilat prin fața unui Klaus Iohannis care părea atunci singurul supraviețuitor după un cataclism.

Imaginie au făcut înconjurul lumii și sunt convins că până și Kim Jong Un le-a dat cu nuiaua peste palme șefilor cu propaganda pentru că nu le-a trecut prin cap să-i organizeze așa ceva.”, a postat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea