”Nenea” Ivănescu încă se judecă cu Leza Yosef și cu Valerica Stoian

Relațiile celebrului afacerist local Nicolae ”Nenea” Ivănescu și ceilalți doi datează din deceniul trecut, când Nenea le-a vândut, pe bani mulți, o bucată din Pădurea Trivale, bucată ce tocmai fusese transferată de la Rătești, pe căi numai de Nenea cunoscute. Pe fir a intrat, imediat după înstrăinare, Direcția Dilvică Argeș, care a cerut anularea tuturor actelor încheiate. Iar acum, după 11 ani (vânzările către firmele evreilor s-au făcut în anul 2010), încă există, pe rol, procese. Atât la Tribunalul Argeș cât și la Curtea de Apel Pitești.

La Tribunalul Argeș se judecă o contestație la executare și suspendarea executării, în care apelant este Leza Yosef, intimați fiind Ivănescu Nicolae, Ivănescu Maria (soția lui Nenea) și Stoian Valerica. Culmea, anterior, la Judecătoria Pitești, acțiunea era deschisă de soții Ivănescu împotriva lui Yosef și a Valericăi Stoian. La ultimele termene de la Tribunal, completul de judecată a dat soluții de amânare în vederea soluționării litigiului pe cale amiabilă. La ultimul termen, din 3 noiembrie, s-a avut în vedere și soluționarea unei cereri de strămutare ce se judecă la Curtea de Apel. Culmea, aici, la Curtea de Apel, instanța, la ultimul termen, ” Suspendă judecata cererii de strămutare, în temeiul dispoziţiilor art.411 alin.1 pct.2 Cod procedură civilă, până la o nouă stăruinţă a părţilor. ”

 

Ivănescu rămâne un adevărat acrobat al proceselor și al înțelegerilor peste înțelegeri. Și, desigur, rămâne și cu banii…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea