Un liberal argeșean l-a tăvălit, elegant și copios, pe un pesedist de frunte

PSD s-a înhăitat cu PNL, bineînțeles, pentru bunăstarea și pentru binele românilor - texte jalnice, pe care nu le mai cred nici ei. S-au înhăitat pentru că le place puterea, le plac posturile bine plătite de la stat, funcțiile, avantajele. Cum mai pot să spună acum, la 31 de ani de la Revoluție, că se apucă de spitale, de școli, de autostrăzi?

 

EI AU CONDUS ROMÂNIA ÎN TOȚI ACEȘTI ANI!!! Și acum, pentru că e ciolan destul, se așează împreună la masă, ei, care au jurat până mai ieri că niciodată, NICIODATĂ...

 

Interesant a fost și dialogul dintre doi reprezentanți politici locali, de la Antena 3 Pitești, săptămâna trecută. Adrian Bughiu (PeeSeeDeee) și Narcis Sofianu (PeeNeeLee) și-au dat mâna dar au încrucișat și spada pe platoul de filmare. Înfrânt, imediat, a fost pesedistul.

Totul a pornit de la o postare a lui Bughiu din care spicuim:

Adrian Dumitru BUGHIU:  ”Vă spun sincer, sunt unul dintre cei care nu și-ar fi dorit nici măcar o clipă, acum, o alianță_cu_PNL. Cel puțin, nu cu acest PNL care nu este în stare să producă nici măcar o politică publică eficientă, dimpotrivă. Nu cu acest PNL care a împărțit banii doar localitățile unde primarii l-au votat pe Cîțu pentru funcția de președinte în partid, gest penal din punctul meu de vedere. Nu cu acest partid caracterizat în ultimii doi ani doar prin lipsă de soluții sau interese meschine, antiromânești… Să nu uităm că deși am câștigat alegerile, Iohannis a refuzat PSD mandatul dat de cetățeni pentru a forma guvernul. Țara aceasta a fost jecmănită pur și simplu în acești ultimi ani de USR-ul lui Cioloș și Barna și de șmecherii lui Cîțu.”

Adrian Bughiu a continuat, la televizor, pe același ton belicos: …”Nici eu n-am fost adeptul unei astfel de alianțe. În ultimii ani s-au spus vorbe grele…” Apoi, promisiunile veșnice ale PSD: mărirea pensiilor și salariilor etc

Narcis Sofianu: ”Într-adevăr, alianța aceasta este una mai puțin firească, sau la care mai puțini se gândeau… Pe de altă parte, fac un apel la domnul Bughiu …să nu mai iasă public și să critice guvernarea liberală din ultimii doi ani, din cel puțin două motive:

- în primul rând că, dacă suntem aliați prin voința conducerilor noastre centrale și trebuie să dăm dovadă de fair play, așa cum nici eu, ca liberal, nu pun în contra-pondere ceea ce a făcut PNL și nu a făcut PSD…

- pe de altă parte, domnul Bughiu a fost subprefect în guvernul liberal Orban, și nu orice fel de subprefect, ci unul preferat de Adrian Miuțescu și Ludovic Orban față de Narcis Sofianu… subprefect în guvernul PNL”.

Trebuie specificat faptul că Adrian Bughiu a fost subprefect pe când era membru ALDE, iar pregătirea sa la juniori s-a produs în PRM. Acum, este la PSD care s-a aliat cu PNL.

Dragi argeșeni, e clar: mai rămâne de făcut o alianță între dracu și sersea. Sau poate că și această alianță există, la cât de prost o duc românii. În rest, Sofianu-Bughiu 1-0.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea