Pe 7 decembrie – dezbatere publică privind oportunitatea construirii unui spital municipal la Pitești

Marți, 7 decembrie, are loc o primă dezbatere publică privind oportunitatea construirii unui spital municipal la Pitești. Evenimentul se va desfășura în sala Filarmonicii Pitești, începând cu ora 15.00. La dezbatere sunt aşteptaţi factori responsabili din sănătate, dar şi cetățeni ai municipiului.

Printre invitați se numără directori de spital din Pitești, medici de familie, reprezentanţi ai Sindicatului „Sanitas”, ai Colegiului Medicilor din Argeș, ai Prefecturii, ai Consiliului Județean, ai Consiliului Local Pitești, ai Serviciului de Ambulanță, ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate, ai Asociațiilor Pacienților din Argeș, ai societății civile etc.

„Cetățenii care vor să participe la această dezbatere, în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor epidemiologice, se pot înscrie printr-un mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Dacă doriți să vă spuneți punctul de vedere fără să participați, puteţi trimite sugestiile dumneavoastră pe adresa de e-mail precizată şi să puneți în CC şi adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ”, se arată într-un anunț al grupului consilierilor locali PNL-USR-PLUS.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea