S-au aprins luminițele festive, la deschiderea Târgului de Crăciun Pitești 2021!

 

Seara de Moș Nicolae a fost o seara magică în care copiii mici și mari și-au așteptat primele cadouri din luna sărbătorilor de iarnă. Prin tradiție, în aceeași seară, au început pregătirile pentru colinda de Crăciun și de Anul Nou, așa cum, tot prin tradiție, în multe orașe, s-au aprins luminile de sărbători.

Iluminatul festiv s-a aprins și în Pitești, iar în Piața Primăriei a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun. Într-un concept nou, organizat sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, evenimentul este gândit pentru a integra Piteștiul în rândul orașelor care se mândresc cu un târg de Crăciun tradițional, cu personalitate.

Tot în seara de Moș Nicolae a răsunat, în Piața Primăriei, primele colinde ale acestui an, interpretate, înainte dar și după aprinderea luminițelor, de Paula Seling - invitata Filarmonicii din Pitești la concertul de Crăciun ce a avut loc în Sala Simfonia.

Luminile de sărbătoare au fost aprinse de Paula Seling alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, și de cei mai mici dintre piteștenii prezenți, iar corul teologic al Bisericii Domnești Sfântul Gheorghe a încălzit atmosfera Târgului de Crăciun Pitești 2021!

„Am încercat să nu limităm accesul nimănui, tocmai de aceea am organizat târgul pe pietonală, fără Orășelul Copiilor, fără concerte. La anul condițiile vor fi cu totul și cu totul altele și vom trece la un nivel superior. Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Târgul de Crăciun este deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00, până în data de 31 decembrie a acestui an. Piteștenii sunt invitați să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, ținând cont și de măsurile impuse de situația pandemică – purtarea corectă a măștii și distanțarea fizică.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea