Certificatul verde – mărul discordiei în coaliția de guvernare!

Apar primele frecușuri între partenerii de guvernare PNL și PSD. Dacă la împărțirea funcțiilor, cele două partide au lăsat să se înțeleagă că au convenit de bunăvoie și nesiliți de nimeni, certificatul verde îi pune pe jar. PNL vrea introducerea certificatului verde la locul de muncă, în timp ce PSD-ul ar mai trage de timp pe tema asta.

Premierul liberal Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre certificatul verde, iar cel mai posibil scenariu privind obligativitatea introducerii certificatului verde la locul de muncă este ca proiectul de lege să fie reintrodus în dezbatere parlamentară, apoi aprobat de Camera Deputaţilor, şi ulterior pus în aplicare.

 

Pe de altă parte, președintele PNL, Florin Cîțu, bate din picioare pentru urgentarea introducerii certificatului verde, iar Rafila vine cu ceva în plus. De certificatul verde ar putea beneficia şi persoanele care au trecut prin boală, dar și peroanele care s-au vaccinat cu prima doză de vaccin, după 10 zile de la imunizare. Aceste detalii vor fi discutate de primul ministru și ministrul Sănătății.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea