Pregătiri de iarnă. Primăria Bradu a încheiat contractul de deszăpezire

În fiecare an, în perioada de iarnă, administrația locală încheie contracte de deszăpezire cu firme specializate. SC HCB Construct Investment SRL, firma  Consiliului Local Bradu, se va ocupa de curățarea străzilor și trotuarelor din localitate. În perioadele cu gheață sau polei, pe drumuri va fi împrăștiat material antiderapant.

Deși suntem abia la începutul iernii, gospodarii comunei s-au pregătit din timp pentru ca vremea rece să nu îi ia prin surprindere. Primăria a încheiat un contract de deszăpezire cu firma HCB Construct Investment SRL, care dispune de utilajele speciale pentru o astfel de activitate.

„Ca dotări avem o autobasculantă cu sărăriță și lamă, două buldoexcavatoare și încă un utilaj multifuncțional, toate dotate cu plug de  zăpadă, două camionete basculabile pentru material antiderapant. Deja am achiziționat material antiderapant, sare și nisip, care se distribuie în amestec. Au fost achiziționate 25 de tone de sare și în jur de 75 de tone de nisip, cantități care pot fi suplimentate în caz de nevoie. Utilajele sunt împărțite  pe zone, Geamăna platou, Bradu de Sus, Bradu de Jos și Geamăna sat, mai puțin pr strada Principală care e în administrarea județeană. În zonele cu risc, în special drumurile în pantă, este depozitat în saci amestec de nisip cu sare care poate fi folosit de cetățeni la nevoie. Oamenii asigură permanența. Suntem pregătiți în orice moment!”, informează HCB Construct Investment SRL, firma Consiliului Local Bradu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea