Campanie umanitară specială la Mioveni. Fii tu Moș Crăciun în acest an pentru un copil fără posibilități!

# Toate produsele și materialele donate vor fi distribuite familiilor nevoiașe aflate în evidența Direcției Asistență Socială

Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui și de a oferi o șansă la o viață mai bună celor mai puțin avantajați, Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni dau startul unei noi ediții a campaniei umanitare “Moș Crăciun vine și la tine!”

Donează un cadou pentru copiii defavorizați și oferă-le bucuria de a-l deschide chiar în seara de Crăciun. Cadourile pot conține alimente neperisabile, dulciuri, jucării, rechizite, dar și fonduri pentru achiziționarea de obiecte vestimentare.

 

Vă așteptăm în perioada 02 - 20 decembrie, la sediul Centrului Cultural Mioveni, corp B, din strada Tudor Mușatescu, bloc V2b parter (lângă Poliția Locală), de luni până joi, în intervalul orar 08.00-16.00. În situația în care aduceți cadouri ambalate, avem rugămintea ca pe acestea să fie menționate vârsta și sexul copilului căruia îi este destinat (exemplu: băiat, 3 ani).

Toate produsele și materialele donate vor fi distribuite familiilor nevoiașe aflate în evidența Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Mioveni.

Și tu poți ajuta un copil ori o familie defavorizată! Tot ce trebuie să faci este să arăți ca îți pasă!

Mioveniul a dat startul sărbătorilor de iarnă

De 1 decembrie, orașul Mioveni a dat startul sărbătorilor de iarnă. Magia feerică a iluminatului festiv reprezintă cartea de vizită a orașului Mioveni, motiv pentru care, de la an la an, administrația locală dorește să se ridice la măsura așteptărilor dumneavoastră. Noutatea din acest an a constat  într-o impunătoare cupolă poligonală, compusă din 200 de ghirlande, fiecare în lungime de 25m, montate la 20 de m deasupra platoului din Centrul Civic.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea