Deputatul Ionuț Moșteanu cere desființarea pensiilor speciale pentru primari: „Curaj, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Florin Cîţu!”

Deputatul argeșean Ionuţ Moşteanu le solicită liberalilor să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Moșteanu spune că plata acestor pensii speciale au "un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei". În cazul în care Parlamentul sau viitorul guvern nu va adopta o măsură explicită, pensiile speciale intră automat în vigoare anul viitor.

„Tot liniște e și pe tema pensiilor speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile, dacă Guvernul nu le elimină prin Ordonanță de Urgență sau Parlamentul nu adoptă legea USR de eliminare a pensiilor speciale. Vorbim de un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei. Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creșe. Aș vrea să-l aud pe Rareș Bogdan cum ne vorbește, din nou, de „desființarea pensiilor speciale în 30 zile”. Aș vrea să văd o poziție asumată din partea noului prim-ministru, Nicolae Ciucă, pe tema pensiilor speciale.

 

PNL trebuie desființeze pensiile pentru primari și președinți de consilii județene nu în 30 zile, ci în 29 de zile.  Dacă de penalii din Guvern și avocații interlopilor PNL nu a spus nimic, mă aștept măcar să aibă o reacție pe tema acestei noi categorii de privilegiați care ni se pregătește. Curaj, Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan și Florin Cîțu! Aveți curajul să vă opuneți baronilor locali și PSD-ului!, a menționat Ionuţ Moşteanu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea