Peste 20 de primari PSD au petrecut vineri seara cu senatorul Mircea Andrei

Săptămâna trecută, o săptămână plină de manifestări stradale s-a încheiat cu o întâlnire mai puţin obişnuită. Deşi PSD-ul a organizat joi în Piteşti un miting în care se cerea demisia guvernului, se pare că nu toţi membrii PSD sunt de acord cu acest lucru. Vineri seara, peste douăzeci de primari PSD au stat până târziu la un pahar de vorbă, dar şi la un şpriţ, cu Mircea Andrei. Din spusele primarilor prezenţi, aceştia nu l-au rugat pe Mircea Andrei să-şi dea demisia sau să plece de la guvernare, dimpotrivă, ei îi acordă tot sprijinul.

Primarii nu mai vor cu Nicolescu

Cu toate că la mitingul de joia trecută s-a scandat numele lui Nicolescu, realitatea este alta. Primarii PSD nu îşi mai susţin preşedintele. Aceştia s-au săturat de actuala conducere a PSD, ajungând la vorba lui Constantin Nicolescu: „opt ani la conducere e prea mult şi nu suntem pregătiţi, democratic vorbind”. Apropierea primarilor PSD de Mircea Andrei nu mai este un secret pentru nimeni, dar ţinând cont de declaraţiile conducerii social democraţilor din ultima perioadă, credeam că aceste relaţii s-au mai răcit. Ei bine, se pare că ne-am înşelat, iar primarii vin din ce în ce mai mulţi alături de Mircea Andrei.

La şpriţ limbile se dezleagă

O fi fost şpriţul de vină, o fi fost încântarea că au o noapte întreagă la dispoziţie să stea de vorbă cu Mircea Andrei, nu se ştie, dar cert este că primarii PSD au vorbit vrute şi nevrute. Aceştia, pe lângă susţinerea necondiţionată a preşedintelui PDL, dar şi a partidului pe care acesta îl conduce în Argeş, au început să se văicărească de şicanele pe care li le face Constantin Nicolescu: „Păi bine domne, e normal să mă duc să mă ajute şi pe mine cu una alta pentru comună şi el nici să nu mă asculte? Nu m-a ajutat niciodată cu nimic. Nu e normal să dea doar la unii.”, a spus un primar supărat.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea