Trei scenarii pentru schimbarea prefecţilor! PNL şi PSD merg la rupere!

# Emilian Dragnea (foto) a apărut la manifestările de 1 Decembrie. Să fie ceva?...

În această săptămână, liberalii şi social-democraţii tranşează soarta prefecţilor! Se iau în calcul trei scenarii, interesele sunt uriaşe, iar negocierile vor fi dure, potrivit unor surse din PSD, citate de presa naţională. Se iau în calcul mai multe posibilităţi, însă rămâne de văzut ce vor decide PNL şi PSD, pentru guvernarea din teritoriu. Prima posibilitate ar fi ca partidul care deține funcția de președinte de CJ să aibă și prefectul. Deci, luând cazul Argeşului, în acest caz, judeţul ar avea prefect PSD.

O ală variantă ar fi ca partidul care deține funcția de președinte de CJ să nu aibă și prefectul. La Argeş, dacă s-ar merge pe această variantă, prefect ar rămâne liberalul Radu Perianu.

 

Ultima posibilitate este, dacă ai ministru dintr-un anumit județ, atunci nu mai ai și prefectul în județul respectiv. Cum la Argeş nu avem niciun ministru, postul de prefect va fi negociat potrivit uneia din cele două variante de mai sus.

Cert este că, la nivelul județului, nu există motive ca Perianu să fie schimbat. La manifestările prilejuite de Ziua Națională însă, a apărut, din senin, fostul prefect Emilian Dragnea. Se încălzește, cumva, precum rezervele la meci? Poate fi bun și un subprefect...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea