PSD Argeș ar putea negocia, la București, postul de viceprimar al Piteștiului!

Săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a chemat la raport pe șefii PSD din organizațiile județene, pentru a discuta probleme din bucătăria internă a partidului. Deși Ciolacu a declarat pentru presa centrală că nu s-a vorbit despre împărțirea funcțiilor, surse de la București spun că șeful PSD a vrut să ia pulsul organizațiilor din țară. Dincolo de discuțiile care au avut loc în capitală, am aflat că PSD Argeș intenționează să negocieze postul de viceprimar al Piteștiului. Dacă Ion Mînînă a ridicat deja acest subiect rămâne de văzut în săptămânile următoare.

Cum USR-ul a ieșit de la guvernare, postul de viceprimar al lui Mihai Mihăilescu este în aer. Înțelegem că cel puțin teoretic, postul de viceprimar (obținut în urma alegerilor locale din toamna lui 2020) nu ar trebui să aibă legătură cu noul Guvern. În practică însă, n-ar fi pentru prima dată când o nouă coaliție la Palatul Victoria schimbă oameni importanți din funcții cheie.

 

La Pitești, noul viceprimar ar urma să fie Dumitru Tudosoiu (foto), fostul inspector școlar general al ISJ Argeș, actual consilier local. De altfel, Tudosoiu a fost mâna dreapta în campania electorală a primarului Cristian Gentea și omul care ar fi fost votat viceprimar încă de anul trecut, dacă PSD obținea o majoritate în Consiliul Local Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea