De când e președinte la CJ Argeș, Mînzînă a început să ureze „weekend plăcut” încă de la începutul săptămânii

Începem prin a spune că nu e pamflet! Ci e o știre cât se poate de reală! Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, urează colegilor săi „un weekend lung și plăcut”, încă din a doua zi a săptămânii.

Dovadă că viața de șef în fruntea administrației județene e una atât de frumoasă, de lipsită de griji și de stres, de mulțumitoare din punct de vedere financiar, încât îți e tot dragul să vii la muncă. Nici nu poate fi altfel când iei 23.400 de lei pe lună și ești boss-ul întregii instituții. Din cele spuse de președintele CJ Argeș, marțea e ca vinerea!

 

Iar pentru cei care cred că batem câmpii îi rugăm să asculte sfârșitul ședinței de Consiliu Județean Argeș, desfășurată online, într-o zi frumoasă de marți, pe 23 noiembrie, atunci când Ion Mînzînă, din biroul său călduț, ura următoarele:

„Stimați colegi, ținând cont și de această problemă tehnică, conform celor spuse, o după amiază plăcută, un weekend lung și plăcut, fără de îmbolnăviri. Vă mulțumesc, numai bine!”.

Iar cea mai bună parte a colegilor săi consilieri județeni i-au răspuns imediat, supuși și docili, cu „mulțumim!”, fără să îi spună măcar unul că până la weekend mai sunt vreo trei zile de muncă. Cuvintele lui Caragiale sunt mai actuale ca niciodată: „Lumea asta se aseamănă cu un vast bâlci”!

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea