150 de ghiozdane, complet echipate, au fost împărțite copiilor defavorizați din Câmpulung

Elena Lasconi, primărița de la Câmpulung, împreună cu mai mulți oameni inimoși, a organizat o campanie de strângere de rechizite, jucării și îmbrăcăminte pentru copii defavorizați. Iar de Moș Nicolae au ajuns la cei mici mai multe ghiozdane, complet echipate, numai bune de luat la școală.

„Moș Nicolae a venit cu 150 de ghiozdane complet echipate pentru copiii defavorizați din Câmpulung. În urmă cu șase luni, împreună cu colegii mei din USR Câmpulung, USR Plus Diaspora, dar și cu oameni inimoși din societatea civilă din Câmpulung și străinătate am început o campanie de strângere de rechizite, jucării pentru copii și îmbrăcăminte pentru toate vârstele. Destinația: Câmpulung. Au ajuns la noi 150 de ghiozdane complet echipate și aproape o sută de cutii (de cca un metru cub) cu jucării și haine. Am distribuit ghiozdanele echipate la 150 de copii. Hainele și jucăriile le vom distribui în apropierea Crăciunului. Mulțumesc tuturor românilor care au făcut posibil acest cadou! Suntem convinși că printre ei se află cel puțin un câmpulungean aflat la muncă în străinătate.

Mulțumesc angajaților Direcției de Asistență Socială Câmpulung care ne-au ajutat să identificăm familiile care au nevoie de sprijin! Sărbători fericite!” a transmis primărița Elena Lasconi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea