Investiții în unitățile de învățământ din Topoloveni

Noutăți administrative din Topoloveni. Primarul Gheorghiță Botîrcă a prezentat, săptămâna trecută, la emisiunea „Cafeaua cu Piper” de la Antena 3 Pitești, stadiul mai multor lucrări din oraș. Un accent important a fost pus pe investițiile în unitățile de învățământ din Topoloveni, acolo unde a fost adusă aparatură IT perfomantă. Fiecare clasă a fost echipată cu tablă electronică și videoproiector, în urma unui proiect realizat prin contribuții guvernamentale, dar și locale.

„Copiii noștri găsesc în clase aparatură IT performantă. Fiecare clasă are videoproiector, tablă electronică. E o interpretare grafică aparte, față de ce se întâmpla până acum. Nu mai există clasă fără tot acest echipament complet”, a precizat primarul Gheorghiță Botîrcă.

Au fost aduse în unitățile de învățământ din oraș și aproape 700 de calculatoare. De asemenea, recent a fost predat amplasamentul pentru o lucrare foarte importantă pentru comunitatea din Topoloveni. „De aproape trei săptămâni am predat amplasamentul pentru viitorul liceu tehnologic din Topoloveni”, a mai precizat primarul Boțîrcă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea