Dan Manu - funcție cheie în Ministerul Sănătății!

Fostul președinte al CJ Argeș, Dan Manu, revine printre cei vii! După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, anume din poziția de șef de județ, Manu s-a întors la IML, pentru a-și practica meseria care l-a consacrat, aceea de medic legist.

Surpriza este că Manu a revenit pe culmile politicii, la brațul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în calitate de consilier onorific. Funcția nu este remunerată, dar nu de bani duce lipsă doctorul Manu. Ci mai degrabă de vizibilitate în spațiul public, ceea ce i-a cam lipsit în ultima vreme.

 

Prietenia cu Alexandru Rafila e de notorietate, deci acesta e criteriul care stă la baza numirii în postul cheie. Intrat în politica mare, Manu s-ar putea să-i privească de sus pe colegii din PSD Argeș, care l-au trecut pe linie moartă după alegerile locale din toamna lui 2020. Dacă o să-l întrebați, Dan Manu va spune că nu face politică, ci se ocupă de problemele din sistemul de sănătate. Dar cei care-l cunosc bine pe fostul lider CJ Argeș, știu că noua funcție poate fi o rampă de relansare în lumea bună a politicii.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea