Ionuț Moșteanu o colindă pe Alina Gorghiu: „Primiți cu USR-ul???”

Deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, încearcă marea cu degetul. Cu degetul ăla mijlociu, zic răutăcioșii, dar noi nu ne băgăm în chestiuni așa sensibile, că vin sărbătorile și ar trebui să fim mai buni. Exact așa îi cere și Moșteanu, Alinei Gorghiu, să fie bună și să primească USR-ul la guvernare, în Argeș. Să-i spună cineva prietenului Moșteanu că regulile s-au făcut la București și că la Argeș, ca în toată țara, vor guverna PNL, PSD și UDMR. Deputatul Moșteanu trage speranțe ca la Primăria Pitești, USR-ul să nu piardă postul de viceprimar, dar nu știm cum îl poate ajuta șefa PNL Argeș. E clar că USR-ul se duce pe copcă și e la fel de clar că liberalii nu ar putea încerca ceva împotriva PSD-ului că-i trăznește Mînzînă de nu se văd.

Totuși, ne delectăm cu mesajul pe care i l-a transmis Ionuț Moșteanu, Alinei Gorghiu, la scurt timp după ce aceasta a fost desemnată să prea conducerea interimară a PNL Argeș.

 

„PNL Argeș are o nouă conducere interimară și sper ca aceasta să păstreze la nivel local alianța cu USR și să facem împreună opoziție la PSD, care conduce județul și Piteștiul de 32 de ani. PSD este răspunzător pentru rămânerea în urmă a Argeșului și a Piteștiului.

Conflictul intern din PNL nu e de interes pentru argeșeni, însă ce aș vrea să văd e o poziție clară din partea noului președinte interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu: mergem în continuare împreună sau își dorește și aici o alianță cu PSD, după modelul național.

În consiliul local de la Pitești, USR și PNL au o majoritate stabilă, care susține proiectele bune pentru Pitești și are și puterea de a opri inițiativele dăunătoare și risipa banilor publici de către primarului PSD. Împreună administrăm Câmpulungul, cu majoritate în consiliu, primar și viceprimar, împreună avem majorități în mai multe localități din Argeș.

O aștept pe doamna Alina Gorghiu, senator de Timiș, la Pitești, la o discuție despre politica din Argeș. Argeșenii așteaptă și ei alegerea PNL pentru Argeș - USR sau USL.”, a scris Moșteanu, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea