Primarul cu cel mai mare scor din Argeș s-a întors în PNL!

Noul președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu, bifează primul succes! Dragoș Boncea, primarul comunei Poienarii de Argeș, care în 2020 a obținut cel mai bun scor din județ la alegerile locale s-a întors în PNL. Boncea a fot exclus din partid de fostul președinte Adrian Miuțescu, ca urmare a unor tensiuni existente între mai mulți primari și conducerea județeană a partidului.

Revenirea lui Boncea în PNL nu e tocmai o surpriză, deoarece colegii liberali vorbeau pe la colțuri că edilul de la Poienarii de Argeș a fost foarte apropiat de Alina Gorghiu, căreia i-a furnizat informații prețioase din interiorul PNL, cu mult înainte ca Alinuța să viseze la șefia organizației.

În octombrie 2020, Dragoș Boncea dădea ca sigur faptul că nu mai revine în PNL nici dacă pleacă Adrian Miuțescu. Era proaspăt în Alianța Național Țărănistă și nici nu vedea vreun sfârșit pentru epoca „Miuțescu”:
„Nu mai pot să mă întorc. Ăsta nu mai e PNL, ăsta e un slogan. Noi avem drumul nostru. Dacă mai rămâne Miuţescu se alege praful de PNL Argeş.”, spunea primarul.
Între timp, optica s-a schimbat, iar Boncea a revenit în organiația PNL Argeș, spre bucuria șefei Alina Gorghiu:
„Cea mai bună veste ne-a oferit-o primarul cu cel mai mare scor la alegerile din 2020. Dl Dragoș Boncea, care a obținut anul trecut 88,5% din voturi la Poienarii de Argeș, dar pe care fosta conducere a PNL Argeș nu l-a lăsat să candideze pe listele partidului, revine azi în echipă. Oamenii buni vin în partid când e greu. Îl felicit pentru decizie! Consider că a făcut cea mai bună alegere.”, a anunțat Alina Gorghiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea