Deputatul Georgescu se plânge că 53 de mii de firme au fost radiate în timpul guvernării coaliției de dreapta. GHINION! Sub guvernarea Vioricăi Dăncilă s-au închis peste 89.000 de firme!

Hai să dăm cu statistica în populație, că cei mai mulți nu știu unde să caute și o vor lua de bună. Așa pare să se gândească deputatul PSD Nicolae Georgescu, aruncând în spațiul public înfiorătoarea veste că în primele zece luni ale acestui an s-au închis aproape 53.000 firme. An de criză, an de pandemie, de probleme.

Domnul parlamentar însă nu spune că, acum doi ani, în guvernarea PSD, s-au închis peste 89.000 de firme, în același interval de timp. Pe atunci nu se auzise de criză și de COVID...

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș: ”Un raport publicat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) scoate la iveală rezultatele politicii USR-Plus la Ministerul Economiei și a ministrului pus de Ludovic Orban la cârma Finanțelor Publice. Într-un singur cuvânt, situația poate fi descrisă drept „păguboasă” pentru economia României. Aproape 53 de mii de firme au fost radiate în perioada în care s-a aflat la guvernare coaliția de dreapta. … Cei care au rezistat, probabil abia așteptau să revină PSD la guvernare, chiar dacă de multe ori nu recunosc asta sau nu ne susțin la alegeri. Spun asta pentru că mă uit la ce am oferit noi când am fost la guvernare mediului de afaceri și ce au oferit PNL și USR.”.

GHINION! Sub guvernarea Vioricăi Dăncilă (PeeSeeDee) s-au închis peste 89.000 de firme!

Conform datelor statistice ale Registrului Comerțului, în 2019 (premier Viorica Dăncilă, PSD) au fost radiate 89.274 de firme (ianuarie-octombrie), în creștere cu peste 36% față de perioada similară a anului 2018 (premier, aceeași Viorica Dăncilă, PSD). Și, ghinion, nu se poate da vina pe greaua moștenire, pentru că doamna Dăncilă a venit, la guvernare, după Mihai Tudose, PSD. Acesta a venit după Sorin Grindeanu, PSD.

Nicolae Georgescu: ”Cele mai multe radieri în primele zece luni ale acestui an au fost înregistrate în municipiul Bucureşti - 8.608 (plus 29,4% faţă de ianuarie-octombrie 2020) şi în judeţele Timiş - 2.396 (plus 33,71%), Constanţa - 2.330 (plus 28,16%) şi Cluj - 2.250 (plus 17,99%). Creşterile cele mai semnificative ale numărului de radieri s-au înregistrat în judeţele Alba (plus 68,71%), Vrancea (plus 57,56%), Covasna (plus 52,6%), iar în perioada analizată nu au fost consemnate scăderi în ceea ce priveşte numărul firmelor radiate.”

Spre comparație, în 2019 (tot în primele 10 luni), în Argeș și Arad au fost creșteri de radieri de peste 49%, în Vaslui de 95%, în Teleorman de 130%, în Caraș Severin de peste 90%... mai continuăm, domnu` deputat? Și nu, nici în perioada analizată de noi nu au fost consemnate scăderi în ceea ce privește numărul firmelor radiate.

CLICK AICI pentru a vedea radierile din perioada 01.01.2019 - 31.10.2019 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2018

 


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea