Alina Gorghiu, despre consilierul local Ana Stan: „Nu ne permitem să o pierdem”

 

Președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a precizat că își dorește să formeze o echipă unită în Argeș. Aceasta susține că nu se va recurge la excluderi, ci se va face doar o reorganizare. Alina Gorghiu a precizat și că Ana Stan, consilier local la Pitești, nu va fi exclusă din organizație.

 

„Suntem așa de puține femei în echipa PNL astfel încât nu ne permitem să o pierdem pe Ana Stan. Eu nu aș vrea să pierd pe nimeni și nu vreau să aplic procedura de excludere. Ana Stan era propusă spre excludere, iar decizia se analizează la Comisia de Onoare și Arbitraj. O voi suna să stăm de vorbă,  nu ne cade niciuneia rujul dacă punem mâna pe telefon.”, a precizat senatoarea Alina Gorghiu.

 

Iar întâlnirea a avut loc la câteva ore de la cele declarate.

„Am avut o discuție clarificatoare despre problemele mele cu vechea conducere. Am apreciat disponibilitatea dumneaei pentru un dialog deschis și realist. Dialogul a rămas deschis, urmând să decidem împreună viitorul meu politic în PNL Argeș. Este exclusă varianta “excluderii” mele din partid!”, ne-a precizat Ana Stan, consilier local la Pitești

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea