Primarul Gentea, ieșire furtunoasă: „Din păcate, FC Argeș, cu salarii și prime net superioare, face figurație în Liga 1”

Săptămâna trecută, CS Mioveni a obținut o frumoasă victorie în fața echipei Dinamo, pe teren propriu. Cu un scor de 2-1, fotbaliștii argeșeni au reușit să rupa gura târgului în prelungiri, când elevii lui Alexandru Pelici au marcat două goluri frumoase. După meci, primul care a felicitat echipa a fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care nu s-a putut abține să nu-i urecheze pe fotbaliștii de la FC Argeș, care – indiferent de eforturile municipalității, nu se ridică la nivelul așteptărilor.

”Felicitări, CS Mioveni! Felicitări, Ion Georgescu! Felicitări pentru ambiție, pentru determinare, pentru speranță! Mi-aș dori mult să văd așa ceva la FC Argeș. Din păcate, echipa noastră, cu salarii și prime net superioare, face figurație în Liga 1.  Atitudine și dăruire! Asta am cerut. E mult??? Nu, nu este, dar nu poți să faci performanță cu jucători blazați, aduși de antrenori și manageri fricoși! Încă o dată, un sincer BRAVO pentru CS Mioveni!”, a transmis primarul Gentea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea