Consilierii locali PSD au împărțit cadouri copiilor de la grădinițele din Moșoaia

Acțiune de Sărbători organizată de consilierii locali PSD din comuna Moșoaia – Simona Bușcă, Laurențiu Constantin Stoica și Marinică Pătru. Aceștia, cu sprijinul unor cetățeni inimoși din localitate, au reușit să aducă  magia Crăciunului în inimile copiilor preșcolari de la grădinițele: Bătrâni, Ciocănăi, Moșoaia și Hințesti.

S-au făcut 69 de pachete conținând atât dulciuri și fructe dar și jucării. La această acțiune a participat și  d-na deputat Simona Bucura-Oprescu.

Copiii au fost încântați de daruri și i-au răsplătit pe ostenitori cu cântece și poezii. Au promis, de asemenea, că vor fi cuminți, ascultători și îi vor aștepta și la anul.

Simona Bucura Oprescu: Sunt plăcut surprinsă de inițiativa colegilor din organizația Moșoaia a PSD, care s-au mobilizat exemplar. S-a văzut faptul că cei care au făcut toate acestea sunt, și ei, părinți și au învățat, și ei, la școlile de aici. Faptul că se întorc – fără a fi an electoral – cu brațele pline de cadouri spune multe. Sărbători cu bine tuturor!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea