După modelul lui Velcea de la Ștefănești, Simona Bucura-Oprescu ar putea candida la Primăria Câmpulung?

Mutare interesantă pe scena politică din Argeș. Fix când PSD-ul a intrat la guvernare și când credeam că s-au calmat apele, că social-democrații stau cuminți la locurile lor călduțe, ne-am trezit cu o informație–surpriză: deputatul Simona Bucura-Oprescu a preluat conducerea interimară a PSD Câmpulung. Cu trei ani înainte de alegerile locale, PSD-ul vrea să recucerească municipiul și a aruncat-o în luptă pe Simona Bucura-Oprescu, deocamdată ca lider interimar, mai apoi – cine știe???

“Este un nou început pentru PSD Câmpulung Muscel. Este momentul revitalizării acestei organizații.

Îi mulțumesc doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu că a acceptat să fie președinte pentru o perioadă determinată. La cum o cunosc, sunt sigur că va readuce PSD Câmpulung acolo unde a fost și mai mult decât atât!

La Câmpulung ne dorim o opoziție constructivă și vă asigur că gândim un program pentru întregul județ, indiferent de culoarea politică a primarilor. Le mulțumescu cetățenilor din Câmpulung pentru încrederea acordată PSD în alegerile parlamentare și îi asigur că ne vom implica pentru dezvoltarea municipiului!”, a declarat șeful PSD Argeș, Ion Mînzînă.

La așa declarație, și cu Simona la butoane în PSD Câmpulung, ne amintim scenariul aplicat la Ștefănești, unde (înainte de alegerile locale) PSD l-a impus pe fostul deputat Nicolae Velcea, în funcția de președinte al organizației, pentru ca mai apoi să-l susțină pentru funcția de primar. Deși la început Velcea n-a fost așa încântat să dea fotoliul de parlamentar pe cel de edil, iată că Velcea a câștigat alegerile la Ștefănești, iar acum e primar.

Nu cumva acesta va fi și destinul politic al Simonei Bucura-Oprescu? PSD-ul vrea din răsputeri să recucerească Câmpulungul, iar experiența și notorietatea Simonei Bucura ar putea fi colacul de salvare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea