Se extinde reţeaua de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu din Piteşti

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță demararea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu din Piteşti.

Investiţia se va derula cu finanțare din fonduri proprii și vine să rezolve o problemă foarte importantă a cetățenilor din zona respectivă. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea va fi executată de SC Jet Construct Pipe SRL şi se va derula pe o perioada de 60 de zile de la data comunicării ordinului de începere, în funcţie de condiţiile meteorologice.

„Suntem convinşi că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii din zonă să se bucure de o reţea de canalizare dimensionată corespunzător, adaptată la nevoile pe care le au în acest moment, un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului SC Apă Canal 2000 SA Piteşti”, transmit reprezentanții societății.

Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă uzată spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei uzate la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea