Un nou antrenor principal la echipa de volei a Daciei Mioveni

 

Fostul internaţional Dan Gîrleanu a semnat un acord cu Dacia Mioveni pentru preluarea conducerii tehnice a echipei feminine de volei, aflată pe locul 8 în Divizia A1.

Dan Gîrleanu este instructor internaţional de volei, acreditat pe lângă FIVB. A jucat timp de zece ani (1977-1987) la CS Dinamo Bucureşti, echipa cu care a îmbrăcat de şapte ori tricoul de campion naţional.

A cucerit Cupa Cupelor cu echipa belgiană Roselare (1979) şi Cupa Campionilor Europeni cu Palma de Mallorca (1981). A jucat peste 300 de meciuri în naţionala României, cu care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova (1980), evoluând în toate cele şase meciuri.

 

„Dan Gîrleanu, unul dintre cele mai sonore nume ale voleiului românesc, a semnat un acord cu clubul nostru pentru preluarea conducerii tehnice a echipei de volei senioare, angrenată în Campionatul Național de Volei, Divizia A1. (...) Echipa noastră se reunește la Mioveni pe 3 ianuarie și va avea primul meci al fazei II a Diviziei A1 in data de 15 ianuarie cu Știința Bacău”, a transmis conducerea CS Dacia Mioveni 2012.

Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea