Șefa PNL local susține că a crescut cu mănăstirea Curtea de Argeș

# Prietenii virtuali par neduși la biserică!

 

Între Crăciun și Revelion, Alina Gorghiu – noua șefă a PNL Argeș - a fost la mănăstire. Și, dacă nu te postezi pe facebook, e aproape ca și când nu ai fi fost. Așa încât stimabila doamnă a lăsat acolo, prietenilor virtuali, dovada vizitei, ba a și comentat puțin:

 

Alina Gorghiu: ”Am crescut cu Mănăstirea Curtea de Argeș. Atunci când ești #LaPasPrinArgeș un popas aici este obligatoriu.Dacă nu ați avut încă ocazia să o vizitați, includeți Mănăstirea Argeșului pe lista voastră de obiective pentru #2022! Vă spune cineva care nu se satură de ea. Zile bune!”

 

Postarea a adunat peste 1200 de like-uri, dar și peste 300 de comentarii. Cele din urmă – cele mai multe – răutăcioase. Dovedind că oamenii nu sunt duși, cu toții, la biserică:

 

  • Am observat, sunteți de peste tot, Argeș, Timiș, însă născută la Tecuci, județul Galați.
  • Să creşteți o dată cu Mânăstirea este imposibil. Pe vremea cînd a fost construită nici măcar nu erați în proiect. Trebuia să fiți alături de Ana lui Manole zidită pentru a creşte odată cu ea. Poate era mai bine.
  • De ce ați simțit nevoia sa va faceți de râs? V-ati făcut de multe ori ,nu mai era necesar .
  • Tu, argeșancă? De când? Mai ai un pic și ne spui că ai copilărit cu Adi Mutu!
  • Dati si salarii decente romanilor asa ca ale voastre ca sa ne permitem sa vizitam si noi Romania . Nu numai postati pe unde va plimbati pe banii poporului si vizitati frumusetile patriei.
  • Si anul trecut la alegeri te dădeai mare "senator" de Timiș... Acum esti mare argeșeană, si maine poimâine ne spui ca tu ai copilărit pe malul drept al Nistrului
  • Ieri în Dubai, azi la Pitești...
  • În 2024 să vă călugăriți cu frații PSD !!!”.

 

Răutățile internauților continuă, probabil, și azi. Doamna Gorghiu, răutăți...

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea