La șase minute după Anul Nou, primul piteștean și-a plătit, online, impozitele

# Pe 1 ianuarie s-au înregistrat 200 de plăți integrale a impozitelor, tot online

În prima zi a anului 2022, numărul piteștenilor care au ales plata online a taxelor și a impozitelor, achitată integral, s-a dublat, față de anul trecut.

Astfel, dacă pe 1 ianuarie 2021 au fost efectuate 101 plăți, în Pitești, pe platforma www.ghiseul.ro, în aceeași zi a anului curent au fost făcute 200 de plăți integrale ale taxelor și impozitelor. Prima persoană care și-a achitat taxele pe anul 2022 a fost aceeași cu cea de anul trecut, plata înregistrându-se la ora 00:06.

De asemenea, a crescut și numărul celor care și-au achitat taxele la ghișeu, la toate centrele de taxe și impozite din oraș: 1576 de persoane au efectuat plata în prima zi a anului 2022, mai mult cu 376 față de anul trecut.

Reamintesc:

• Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2022 se pot plăti în două rate egale până la data de:

- 31 martie 2022 inclusiv;

- 30 septembrie 2022 inclusiv.

• Pentru plata cu anticipaţie a impozitelor datorate pentru întregul an fiscal 2022, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2022 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%.

• Impozitul anual datorat bugetului local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată.

Primăria Municipiului Pitești vă oferă alternativa plății online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor, cu cardul bancar, prin Internet și POS fără comision.

Pentru achitarea obligaţiilor fiscale (impozite şi taxe locale, amenzi) datorate bugetului local, Primăria Municipiului Piteşti acceptă plata pe baza instrumentelor de plată electronică, prin intermediul cardurilor de debit şi al cardurilor de credit, utilizând Internetul, precum şi terminalele pentru transferul de fonduri la punctul de încasare, tip POS, instalate atât la sediul Primăriei Municipiului Piteşti cât şi la centrele de încasări situate în cartierele municipiului Piteşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea