Din ciclul: „Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani!”. Daniel Constantin, cel mai sărac parlamentar de Argeș, EVER...

... Și totuși, ce are Daniel Constantin de reușește să se poziționeze convenabil, de fiecare dată? Indiferent din ce partid face parte, politicianul prinde posturi cheie, ba în Parlament, ba în Guvern, ba mai scoate din mânecă și câte-un as din anturaj.

După ce ani buni a prestat la București în posturi cheie, Daniel Constantin s-a întors în Argeș, în campania pentru alegerile parlamentare, pentru a candida pe listele PNL, pe un post eligibil. Însuși Adrian Miuțescu s-a strâmbat când Ludovic Orban i l-a impus pe Constantin, dar zarurile fuseseră deja aruncate, iar Daniel Constantin s-a trezit parlamentar, spre slava viitoarelor jocuri de culise care îi vor consolida lui Contantin poziția și puterea.

Și totuși, dincolo de relațiile pe care le are, deputatul Daniel Constantin este mai sărac decât Ion Iliescu și decât milioane de români, care au rate la bănci, dar și case și mașini. Conform declarației de avere, parlamentarul liberal nu are casă, mașină, terenuri, nici conturi, ci numai câteva datorii la bănci. Ciudat, nici soția lui Daniel Constantin nu are casă sau autoturism, terenuri sau conturi în bancă.

 

Doar plasamente, investiții directe și împrumuri acordate, în valoare de 325.700 lei. Deputatul are și el ceva plasamente, cu sume modice, dar trăgând linie parlamentarul liberal nu a strâns bani nici cât pentru un apartament cu două camere, deși face politică de ani buni și cum spuneam, a fost ministru, ba chiar a condus și instituții importante ale statului, deci nu i-au lipsit banii.

Cu toate astea, la capitolul ”datorii” apar un credit de 110.000 lei contractat anul trecut de la Banca Românească dar și un ”debit” la AJFP (Finanțe) Ilfov de 1.374.000 lei.

Cu zero avere, Daniel Constantin e fata mare a politicii argeșene și, dacă analizăm bine, s-ar putea ca și la nivel național să figureze pe lista celor mai săraci și cinstiți și parlamentari.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea