TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA LOGISCOOL!

Școala LOGISCOOL Pitești  își reîncepe activitatea și vă invită într-o nouă călătorie pentru a vă descoperi pasiunile pentru programare și robotică.

LOGISCOOL România, lider în programe edu-tech pentru copii,  va începe o nouă campanie de înscrieri și reînscrieri la cursurile de programare, atât online cât și la sediu, respectând toate normele de siguranță în vigoare.

Ce pregătește echipa Logiscool Pitești pentru semestrul al doilea al anului școlar 2021-2022?

Cursurile de programare  reîncep în sediul de pe str. Basarabiei, nr. 7, centura Craiovei-Prundu, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. Modulele se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 17 de ani, în grupe  de 6-8 cursanți din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Lecțiile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, online sau la sediul școlii, pe toată parcursul anului școlar. Prețul pentru un modul  este de 280 lei pe lună.

 

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația.

Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare.

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici:
https://www.logiscool.com/ro/apply/pitesti/open-days
https://www.logiscool.com/ro/apply/pitesti/courses
Echipa LOGISCOOL te invită
să-ți urmezi visul și să i te alături într-o călătorie inedită!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea